Fietsenwinkels Nederland, waar u alle fietsenwinkels vindt

F.a.q. / Veel gestelde vragen

Mocht er voor u iets niet duidelijk zijn, dan vragen wij u om eerst te kijken in het overzicht van de veel gestelde vragen. Hier vindt u een aantal vragen die wellicht een duidelijk antwoord geven op uw vraag. Mocht uw vraag er niet bij staan, dan kunt u deze uiteraard stellen op faq@fietsenwinkelsnederland.nl.

Hoe kan ik me aanmelden?
U kunt zich aanmelden door uw gegevens zo volledig mogelijk in te vullen in het formulier dat u vindt onder de knop aanmelden.

Na uw aanmelding ontvangt u direct een e-mail van ons waarin wij uitleggen hoe u uw bedrijfspresentatie kunt gaan vullen.
^ Top

Hoeveel fietsen mag ik toevoegen?
Wanneer u een all-in pakket heeft afgesloten heeft u in eerste instantie de mogelijkheid om 50 fietsen toe te voegen aan uw bedrijfspresentatie.

Per fiets kunt u alle gegevens die bij de fiets horen invullen en mag u maximaal 5 foto's toevoegen.

De consument heeft vervolgens de mogelijkheid om uw voorraad te bekijken. Ook kan men op bepaalde onderdelen zoeken in uw presentatie.
^ Top

Is het mogelijk om de voorraad ook op mijn eigen website te tonen?
Ja dat is mogelijk. Wanneer u bent ingelogd in het cms, vindt u de code die u moet toevoegen aan uw website om de voorraad te tonen.

Om de voorraad te tonen dient u die code aan uw website toe te voegen. De voorraad op uw website wordt vervolgens automatisch ge-update en zal in de stijl van uw website passen.
^ Top

Voor wie is FietsenwinkelsNederland.nl?
FietsenwinkelsNederland.nl is opgezet voor de consument, om de fietsenwinkels beter te kunnen vinden. Wij garanderen een perfecte vindbaarheid als een consument gaat zoeken op het internet op ‘autobedrijf’ + ‘plaatsnaam’.

De winkels die zicht aanmelden hebben de mogelijkheid om hun eigen voorraad artikelen bij te houden d.m.v. een eenvoudig te besturen menu.
^ Top

Waarom FietsenwinkelsNederland.nl?
FietsenwinkelsNederland.nl is ontwikkeld om de vindbaarheid van de fietsenwinkels te vergroten op het gebied van internet.

Voor de consument zal FietsenwinkelsNederland een website worden vol met informatie over de fietsbranche, zodat het met recht een fietsportaal genoemd kan worden.
^ Top

Wat voor verplichtingen heb ik ten opzichte van FietsenwinkelsNederland.nl?
U heeft helemaal geen verplichtingen aan ons. Mocht u uw bedrijfspresentatie om wat voor reden dan ook willen verwijderen, dan kunt u dat aan ons doorgeven en wij zorgen ervoor dat dit zo snel mogelijk gebeurt.
^ Top