Belga Fietsen

Service, kwaliteit en vakmanschap bij Belga Fietsen!
Kwaliteit, service, vakmanschap en oprechte aandacht voor onze klanten vinden wij belangrijk. En dat vinden we al meer dan 40 jaar! Dat onze klanten dit weten te waarderen zien we onder andere terug in de steeds groter wordende groep vaste klanten en het grote aantal nieuwe klanten dat we de afgelopen jaren hebben mogen begroeten. We investeren voortdurend in uitgebreide kennis op fietsgebied en volgen de ontwikkelingen op de voet, zodat we je altijd actueel breed en diep assortiment kunnen aanbieden.

Belga Fietsen is met ruim 2700m2 aan winkelruimte de grootste fietsspecialist van Noord-Nederland. Met ruim 2500 fietsen op voorraad is de kans groot dat je al direct of nog dezelfde week jouw nieuwe fiets kunt gebruiken.

Kom langs bij Belga Fietsen en laat je in een ontspannen en ongedwongen sfeer adviseren en voorlichten over de aanschaf van een fiets, fietskleding, accessoires of andere zaken. Kortom: we stellen alles in het werk om aan jouw wensen te voldoen. En heb je toch een klacht of opmerking: laat het ons weten, dan weten wij wat we moeten aanpassen.

Dennis Veldman
Heb je een vraag?

Neem contact op!