Enjoy & meerens

Enjoy & Meerens is ontstaan uit Meerens tweewielers en Enjoy an active life. Meerens tweewielers is al sinds 1978 actief in Lelystad en bij veel Lely-stedelingen bekend van de winkel uit de Gordiaan in de Waagpassage.

In eerste instantie waren het twee aparte winkels. Meerens in de Gordiaan en Enjoy an active life vanaf april 2007 op de Palazzo.
Eind 2009 zijn beide winkels samengevoegd en onder één naam doorgegaan op de Palazzo. De keuze voor de Palazzo was logisch, het pand van ruim 800 m2 is makkelijk te bereiken, heeft ruime gratis parkeer mogelijkheden en geeft ons de kans om het grote assortiment groots te presenteren.

Wij werken samen met grote merken als Gazelle, Giant, Pegasus, Cortina, Kalkhoff , Trek en Peper.

Voor de mountainbikes en racefietsen maken wij gebruik van het RightRide systeem van Giant. Hierdoor krijgen wij een beter beeld welke fiets het beste bij u past.

De ergonomie gaat echter nog verder. Enjoy & Meerens werkt samen met Enjoy Cycling. Een van de meest gehoorde klachten is zadelpijn. Enjoy Cycling heeft speciale zadels hiervoor, waardoor zadelpijn tot het verleden behoort.
Het stop zadelpijn zadel mag u maar liefst 3 maanden uit proberen met een 100% tevredenheid garantie.

Dennis Veldman
Heb je een vraag?

Neem contact op!