Fiets domein

 

Aandacht, dat is iets wat tegenwoordig niet meer vanzelfsprekend is in veel winkels. Wij, het team van Fietsdomein, hechten veel waarde aan aandacht voor u, als klant. U krijgt bij ons zeer zeker de volle aandacht. Wij helpen u graag bij het kiezen van de juiste fiets, binnen het beschikbare budget. Een nieuwe fiets of tweedehands, sportief of voor de kinderen, een E-bike of een transport, wij nemen de tijd voor u.

Dat geldt ook als u komt voor fietsaccessoires, fietskleding of voor een klein onderdeel. Voel u welkom om heerlijk rond te kijken of samen met één van onze medewerkers de juiste producten uit te kiezen.

Natuurlijk bent u ook voor reparaties van harte welkom, met onze deskundige en vakbekwame medewerkers kunnen wij bijna elke fiets repareren. In de werkplaats is alles gericht om de fietsende klant zo goed en zo snel mogelijk op weg te helpen.. wij beschikken over een modern ingerichte werkplaats met gediplomeerd personeel. Mankeert er iets aan uw fiets of komt u voor het jaarlijkse onderhoud, kom langs, u bent van harte welkom

Wij hebben ruime parkeergelegenheid en mocht het gebeuren dat u eventjes moet wachten, 
er is altijd koffie, thee en chocolademelk,

Verder hebben wij o.a. een gratis haal- en brengservice, snel service en leenfietsen ter beschikking.

Dennis Veldman
Heb je een vraag?

Neem contact op!