Giant Store Beekhoven Bikes

Van harte welkom bij Giant Store Beekhoven Bikes.

Bij ons werken uitsluitend passievolle, ervaren en gediplomeerde fietsprofessionals die al heel wat jaren meedraaien in het vak. Met kennis, maar vooral veel liefde voor alles wat met fietsen en met name het merk Giant te maken heeft, staan wij voor u klaar. Daarnaast repareren wij alle merken en soorten fietsen, snel en vakkundig voor een acceptabele prijs.

Giant is `s Werelds grootste fietsproducent maar spendeert geen miljoenen per jaar aan dure advertenties en TV reclames waarin zij schreeuwen de beste te zijn, daar zijn wij ... de Giant Stores voor ... en nogmaals, als u zich de moeite wilt/kunt nemen om een Giant E-Bike uit te proberen, dan weet en ervaart u gegarandeerd het verschil!

Daarnaast bent u bij ons verzekerd van de beste en snelste service want wij staan niet alleen het hele jaar voor u klaar maar daardoor staat u  dus ook nóóit voor een gesloten deur.

Loop dus gerust ook eens bij ons binnen, al is het voor een vrijblijvend praatje, vraag, kennismakingsgesprek of alleen een kop koffie!

Dennis Veldman
Heb je een vraag?

Neem contact op!