Onderhoud jouw fiets met de ATB borstel

Onderhoud jouw fiets met de ATB borstel

Een mountainbike of all terrain bike schoonmaken veel werk? Niet met een handige ATB borstel. Met deze borstel ben je binnen 10 minuten klaar en wordt de levensduur van je fiets met jaren verlengd.

Wat is een ATB borstel?

De ATB borstel is een super handige schoonmaakhulp voor het schoonmaken van je fiets. De borstel is gemaakt van Nylon haren en heeft een diameter van 3cm. De lengte van de borstel is 50cm waardoor je op alle lastige schoonmaakplekjes van je fiets kunt komen. Hierdoor blijft een fiets in betere staat en gaat de fiets langer mee. Benieuwd hoe het precies in werking gaat? Kijk de video hieronder:

Dit heb je nog meer nodig voor het schoonmaken van je fiets

Naast de borstel heb je nog meer nodig om je fiets schoon te maken: 

  • een emmer
  • afwasmiddel
  • doeken of sponzen
  • tuinslang

Gebruik voor het schoonmaken nooit een hogedrukreiniger. Hiermee spuit je het smeermiddel van de ketting en tandwielen en dan gaat de fiets kapot. Met ee gewone tuinslang is modder ook goed te verwijderen, hier heb je geen hoge drukspuit voor nodig. Heb je geen teenslang? Gebruik dan een emmer met sop.

Bestel de borstel bij Borstelshop.nl

De borstels van de Borstelshop worden in Nederland geproduceerd en direct vanuit de fabrikant geleverd. Borstelshop is de specialist op het gebied van alle borstels en bezems en heeft ook de ATB borstel zelf ontworpen en geproduceerd. 


Dennis Veldman
Heb je een vraag?

Neem contact op!