PVC garagevloer; ook voor uw fietsenstalling

PVC garagevloer; ook voor uw fietsenstalling

De garagevloeren van PVC Kliktegel zijn ook perfect als vloer in uw fietsenschuurtje, fietsenwinkel of fietsenstalling. De vloeren kunnen gelegd worden op vrijwel iedere egale ondervloer en zijn zonder verlijming te leggen. De kunststof tegels zijn bestand tegen extreem zware belasting, dus ook zeker tegen fietsen. 

PVC kliktegels zelf leggen

Één van de grootste voordelen aan de PVC kliktegels is dat deze tegels door u zelf te leggen zijn. Zelf als u hier totaal geen ervaring mee hebt. Door het innovatieve kliksysteem leg je de vloer als puzzel in elkaar zonder dat er extra gereedschap of ingewikkelde handelingen nodig zijn. Eenmaal gelegd sluiten de tegels naadloos op elkaar aan. Dit zorgt voor een nette uitstraling van jouw garage of schuur. 

PVC tegels in fietsenwinkels

Ook in fietsenzaken ziet u PVC tegels vaak terugkomen. Veel bedrijven kiezen voor deze optie omdat de tegels onderhoudsarm zijn. De vloer is makkelijk schoon te maken en het kan tegen een stootje. Er ontstaan niet direct krassen en het geeft een professionele uitstraling in de winkel. De kliktegels gaan tientallen jaren mee zonder beschadigd te raken. 

Hoe leg je een PVC vloer?

Een vloer die 100% waterdicht te maken is

De PVC kliktegel Waterdicht is 100% vloeistofdicht te maken met behulp van koud lasvloeistof. Hiermee voorkom je beschadiging aan de ondervloer of lekkage. De beste kwaliteit PVC vloer zijn gemaakt van gerecycled PVC en is daarmee ook nog eens milieuvriendelijk. 

PVC kliktegels zijn anti-slip, hierdoor is de vloer veilig om op te werken. Zelfs in vochtige omstandigheden gaan de vloeren niet achteruit in kwaliteit. Bent u benieuwd wat de PVC kliktegels voor u kunnen betekenen? Neem een kijkje bij PVC kliktegel

PVC Kliktegel

Kwalitatieve vloeren die eenvoudig door u zelf te leggen zijn. 

bekijk

Dennis Veldman
Heb je een vraag?

Neem contact op!